ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان

احضار سفیر سوئد در تهران به وزارت خارجه

سفیر سوئد در جمهوری اسلامی ایران در اعتراض به اظهارات ناشایست مقام‌های این کشور علیه ایران به وزارت امور خارجه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، اظهارات ناشایست مقامات سوئد علیه ایران، سفیر سوئد در تهران را به وزارت امور خارجه کشاند.

 

ماتیاس اوترشتد سفیر سوئد در تهران در واکنش به مواضع ناشایست و مداخله‌جویانه برخی مقام‌های سوئدی علیه جمهوری اسلامی ایران، از سوی شهرام قاضی‌زاده رئیس اداره سوم غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران به وی ابلاغ شد.

 

رئیس اداره سوم غرب اروپا در دیدار سفیر سوئد با انتقاد از اظهارات ناشایست و اتهام‌زنی‌های بی‌اساس و مداخله‌جویانه وزیر آموزش سوئد علیه جمهوری اسلامی ایران، این اظهارات را مغایر با موازین حقوق بین‌الملل و عرف دیپلماتیک خواند و تصریح کرد: دولت سوئد در جایگاهی نیست که عملکرد نهادهای قانونی یک کشور دیگر را زیر سوال ببرد و از یک مجرم (احمدرضا جلالی) که جرایمش کاملاً اثبات شده است، دفاع کند.

 

در این جلسه همچنین آخرین وضعیت پرونده خانم نیلوفر زارع تبعه ایرانی که اخیراً در جریان یک حادثه خشونت‌بار در سوئد مورد سو قصد قرار گرفته و جان باخته است، پیگیری و درخواست شد تا روند رسیدگی قضائی به این جنایت به اطلاع دولت ایران رسانده شود.

 

سفیر سوئد هم گفت که مراتب را به دولت متبوعش منتقل خواهد کرد./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار